ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας δηλώνουμε  την αλληλεγγύη μας στους πολίτες και συναδέλφους στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις κατά του αυταρχισμού της Τουρκικής κυβέρνησης.

Στηρίζουμε τον αγώνα υπεράσπισης της ελευθερίας της έκφρασης ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και στεκόμαστε δίπλα στους Τούρκους πολίτες που μάχονται στη πρώτη γραμμή παρά την κρατική καταστολή και τις  δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται.

Επιπλέον οι κοινωνικοί λειτουργοί συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή στις διαδηλώσεις. Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών της Τουρκίας  καλεί όλους τους συναδέλφους στο δρόμο ενώ έχουν  ήδη συστήσει ομάδες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στα θύματα κρατικής βίας στις πλατείες. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή των συναδέλφων που βρίσκονται δίπλα στον λαό την στιγμή του αγώνα.

Στις μέρες μας περισσότερο από  ποτέ, η Κοινωνική Εργασία δεν μπορεί να σιωπά στη συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μαχόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική αλλαγή.

Το σύνθημά σας «Ώμο προς ώμο ενάντια στο φασισμό» έχει ενωθεί με τη δική μας φωνή.

Είμαστε μαζί σας.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Advertisements

One Comment to “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”

  1. Η θέση των Κοινωνικών Λειτουργών είναι πάντα δίπλα στους πολίτες – στην υποστήριξη και ενίσχυση των προσπαθειών κατάκτησης του δικαιώματος ελευθερίας λόγου, έκφρασης, ισονομίας και δικαιοσύνης. Καλό κουράγιο στους συναδέλφους και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: